Pendleton Woolen Mills face pături de lână premium, aruncări și textile din 1863.

Pendleton Woolen Mills face pături de lână premium, aruncări și textile din 1863.

Icydk, sciatica este durerea dintr -un nerv sciatic comprimat, „cauzată în mod obișnuit de asimetrie la șolduri și pelvis”, spune Bosh. Dacă experimentați acest lucru sau orice alt tip de durere cronică – în special legată de spate – vă sfătuiește să căutați imediat un furnizor de servicii medicale.

În ceea ce privește durerea generală, acest lucru provine probabil din mușchiul psoas menționat mai sus. „Mușchiul Psoas începe de la partea medială a femurului tău, apoi trece prin peretele abdominal și se conectează la vertebrele T-12”, explică Bosh. „Mușchiul Psoas este singurul mușchi care leagă jumătatea superioară a corpului la jumătatea inferioară. Dacă sunteți sedentar pentru perioade îndelungate de timp, mușchiul dvs. Psoas se va scurta și se va strânge, deoarece este într -o poziție flexată, iar întreaga sa funcție musculară devine compromisă ”, potrivit Bosh. Introduceți: dureri de spate.

Deci, ce puteți face acasă pentru a obține o ușurare? Bosh Presents: Peretele stă cu o pernă Squeeze!

@PostureGuygot Dureri de spate scăzute?! Obțineți ușurare … apucați o pernă! #lowback #lowbackpain #sciatica #lowerbackpain #exercițiu ♬ transpirație – povești legate de myles erlick

Birkenstock și -a câștigat baza fidelă de fani, recunoașterea celebrităților și aprobarea podiatrului din cauza designului său ergonomic inconfundabil. Pantofii sunt simpli, respirabili, versatili, structurați și, mai ales, confortabil. Și au o putere serioasă de ședere. Cu sediul în Germania, Birkenstock a existat încă din anii 1700, dar au fost introduși pe piața modei din SUA încă din 1966. Acestea fiind spuse, doar pentru că designul lor este atemporal, nu înseamnă că Birkenstock nu lansează noi și pe noi Proiectele de tendințe pentru sandalele, înfundările, cizmele și adidașii pentru bărbați, femei și copii în fiecare sezon.

picioarele de birkenstock sunt concepute pentru a imita amprenta naturală a purtătorului în nisip, ceea ce înseamnă că, în timp ce multe dintre acestea Diapozitivele din colecția dvs. pot provoca crampe sau încordare a tendoanelor dvs. după ce le -ați purtat pentru perioade îndelungate de timp, Birkenstocks au un pic mai mult suport de arc și durabilitate.

Brandul primește, de asemenea, puncte bonus pentru a fi unul dintre Trailblazers originali în lumea încălțămintei ecologice. Fiecare pereche de Birks este realizată folosind practici de fabricație durabile și folosește materiale naturale precum plută, cupru, alamă și piele provenită din punct de vedere etic. Și Birkenstock a fost unul dintre primele mărci care au prioritizat reducerea amprentei sale de carbon prin utilizarea adezivilor solubili în apă și fără solvent în procesul de producție. Plaja sau o sandală de vară mai ridicată, cu un pic de platformă sau călcâie, acestea sunt noile modele Birkenstock pe care le doriți să vă balansați pe tot parcursul sezonului. Big Buckle – 150,00 USD

Stilul clasic Arizona a fost un an de an preferat. Această nouă iterație prezintă o cataramă mai mare, cu declarații, și vine în două nuanțe strălucitoare-Tulipul Fuchsia și caise-care sunt perfecte pentru primăvară și vară.

Magazin acum Madrid Birko-Flor Brevet-90,00 USD

Acest stil de piele brevet este Epitomul ușurinței. Cureaua unică face să se strecoare rapid, în timp ce strălucirea și culoarea strălucitoare sunt acolo pentru a oferi orice ținută relaxată, de plajă și pop în plus.

Magazin acum Arizona Essentials Eva-45,00 USD

Această pereche de Arizona Essentials este fabricat din acetat de etilen-vinil (EVA), care este un material elastic de înaltă calitate, ușor, absorbant de șoc, impermeabil și pernă, care face ca fiecare pas să se simtă moale.

Cumpărați acum Mary Leather-160,00 USD

Maria este preluarea lui Birkenstock asupra stilului clasic Mary Jane, dar cu o pană ușoară. Primul închis îl face perfect pentru viața orașului, atunci când nu vrei să te întorci acasă la tălpile tale, simțindu-se sumbru și are nevoie disperată de spălare. Subtilul V-Notch de pe Instep este, de asemenea, acolo pentru un plus de ușurință în timp ce mergeți.

Cumpărați acum Tatacoa Birko-Flor-170,00 USD

Tatacoa este pantoful perfect pentru toate aventurile dvs., de la camping și drumeții până la călătorii obișnuite . Dispune de închideri de cârlig și buclă, o căptușeală cu picioare microfibră și o talpă accidentată pentru o tracțiune și durabilitate suplimentară. Partea superioară este realizată dintr-o fibră sintetică ușor de îngrijit pentru că este căptușită pe interior cu un moale. Strat respirabil de fleece.

Magazin acum Boston Super Grip piele-260,00 USD

Această nouă abordare a semnatului de marcă al mărcii este perfect pentru uzura pe tot parcursul anului. Stilul unic de imprimare a animalelor este la modă, în timp ce nuanța neutră face ușor să se împerecheze cu orice ținută relaxată. Piciorul ergonomic este căptușit cu piele netedă pentru a rotunji aspectul și a-l face suficient de confortabil pentru uzura pe termen lung.

magazin acum povești înrudite

Vladimir Ermakov lucra ca inginer de robotică – un loc de muncă solid la care a muncit din greu pentru a excela – când l -a lovit: nu a fost ceea ce voia să facă cu viața lui. Construiam un aspirator inteligent, care a fost un proiect interesant, dar mi -am dat seama că petrec mult timp rezolvând probleme de matematică atunci când ceea ce voiam să fac a fost să rezolv problemele care afectează direct viața oamenilor. Așadar, a decis să facă altceva.

că altceva co-fonda Globein, o companie lunară de cutii de abonamente cu mărfuri de casă care se înconjoară de maxilar, care susțineau artizani din întreaga lume. Întotdeauna am crezut că afacerea este doar un mijloc de a câștiga bani, dar asta nu a fost interesant pentru mine. Dându -mi seama că a fost un instrument pentru a face schimbări sociale m -a făcut să vreau să încep o afacere cu scop social, spune Ermakov.

Globein Shoppers pot cumpăra produsele handmade individual sau să se înscrie pentru a primi o cutie tematică în fiecare lună (variind între 35 și 40 de dolari pe lună). Coșuri țesute multicolore din Bangladesh, sticlărie de sticlă din Mexic, vase de mână de la Maroc – fiecare un singur articol este uimitor. Globein oferă, de asemenea, o zenidol catena pret reducere exclusiv pentru cititorii buni+buni. Utilizați codul Welllandgood la checkout pentru 50 la sută din prima casetă Globein Artisan într-un abonament de trei luni.

Globein Artisan Box Box oferă artizanilor din întreaga lume o modalitate de a-și vinde piesele. Aflați despre trei dintre creatori de aici:

Art: W+G Creative

Abdellah Laroui, Maroc

Abdellah Laroui a început să facă articole de sticlă lucrate în 1986 și folosește sticlă reciclată colectată în tot Maroc. Afacerea sa din Marrakech, Le Verre Beldi, este ultimul atelier de sticlă artizanal, suflat manual din Maroc. În fiecare zi, două tone de deșeuri de sticlă sunt colectate și reamintite într -un cuptor încălzit la 2912 ° F. Apoi, o combinație de metode de suflare și matrițe de fier sunt utilizate pentru a forma fiecare sticlă, care este în sfârșit introdusă într -un cuptor de recoacere timp de trei ore.

Povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Deși s-ar putea să vă simțiți de parcă nu ați putea obține suficient timp cozicând în pat, șansele sunt, așternutul dvs. este unul dintre cele mai atrăgătoare articole din casa dvs. Luați în considerare orele pe care le petreceți în fiecare noapte înmuiat în cearșafuri și plapumă sau mângâiere, aducând toată țesătura în contact strâns cu pielea de pe corp și față.

Din acest motiv, s -ar putea să vă odihniți puțin mai ușor Știind că toate materialele cu care te confrunți sunt certificate de orice substanțe chimice potențial iritante – și de acolo intră în joc cele mai bune lenjerie organică.

În acest articol

  • 01 Ce se califică drept așternut organic
  • 02 Cea mai bună așternut organic

Ce se califică ca așternut organic?

Ca și în cazul produselor organice de îngrijire personală și a alimentelor ecologice, lenjeria de pat organic are Pentru a îndeplini standardele particulare de curățenie în fiecare etapă a procesului de agricultură și fabricație pentru a primi desemnarea organică. În lumea textilă, care se referă de obicei la certificarea globală a standardului textil organic (GOTS), pentru care un produs trebuie să conțină cel puțin 70 la sută fibre organice, spune antrenorul de somn certificat Logan Foley, editor de gestionare la Sleepfoundation.org.

s-ar putea să vă întrebați de ce nu este 100 la sută, dar dacă vă gândiți la toate tipurile de produse care pot câștiga această certificare, veți vedea că unele dintre ele sunt aproape imposibile pentru a face complet organic-ca și cu huse pentru saltele, De exemplu, care sunt solicitate de lege să fie tratate cu o substanță chimică care îi face rezistenți la foc, spune ea.

povești conexe Mult prea multă viață modernă este petrecută printr -o tehnologie și, din moment ce corpurile noastre nu au evoluat pentru a fi pentru totdeauna într -o poziție încetinită, acest lucru nu se simte, știi, super grozav. Pentru a contrabalansa această activitate repetitivă, dăunătoare, dar în cele din urmă inevitabilă, poate fi util să adăugați exerciții specifice de deschidere a pieptului în rutina dvs. de antrenament. În ultimul episod din Good Moves, Brian Spencer de la East River Pilates Demos Un antrenament special conceput pentru a include astfel de exerciții, astfel încât să ajute la atenuarea durerilor și a durerilor asociate cu agățarea zilnică.

Astăzi vom face o serie de întinderi care vizează îmbunătățirea flexibilității mijlocii, ameliorarea tensiunii prin partea din față a umerilor și a gâtului și, în general, vă va ajuta cu postura dvs. Frumos și înapoi, spune el.

Spencer observă că este util să vă gândiți la spate, coloana vertebrală și pieptul ca o singură unitate atunci când încercați să vă dați seama cum să abordați etanșeitatea și tensiunea din partea superioară a corpului. De exemplu, dacă aveți probleme cu deschiderea pieptului, veți dori să găsiți alinare prin mijlocul înapoi, ceea ce va ajuta la atenuarea disconfortului care provine din postura rotunjită.

povești conexe E repede. Ea este increzatoare. Este îndrăzneață. Este îndrăzneață. Este o femeie. Este neagră. Asta îmi place la Sha’carri Richardson, care a fost pe calea de a deveni unul dintre cei mai dominanți sprinteri din lume de ani de zile. Ea a devenit o senzație de peste noapte pe 19 iunie, după ce a câștigat linia de 100 de metri la încercările olimpice și pe teren ale SUA, și apoi la fel de rapid, a fost pusă pe o suspensie de o lună și nu mai era capabilă să concureze la Jocurile Olimpice după Testarea pozitivă pentru marijuana.

În timpul încercărilor olimpice, nu aveam nicio îndoială că Richardson avea să câștige finala de 100 de metri-era doar o chestiune de cât de mult. Când am urmărit -o zburând prin linia de sosire în 10,86 secunde, cu o formă frumoasă, am fost uimită. Nu a fost pentru că a făcut -o să pară fără efort, dar a fost pentru că am văzut cât de neapologetic Richardson este despre modul în care se deplasează prin lume. Și ca femeie neagră, acel moment a însemnat lumea pentru mine.

& gt;

Richardson apare la fiecare competiție ca sinele ei autentic. Ascultă muzică și se distrează în zona de încălzire. Ea se angajează cu mulțimea în timp ce anunțătorii o prezintă. Se bucură de lumina reflectoarelor și îi place să facă un spectacol. Și când arma se stinge, nu există nicio îndoială că veți experimenta una dintre cele mai interesante 10 secunde din viața voastră.

povești conexe Cei cu părul fin și subțire știu că alegerea periei potrivite poate fi dificilă. Perii delicioși și pieptenele minuscule ar putea face trucul, dar nu adaugă întotdeauna prea mult volum. Pe de altă parte, perii mari de paletă și peri de plastic pot fi mult prea mult pentru șuvițe fine și delicate. Pentru că, în timp ce sunt suficient de puternici pentru a pieptăna prin noduri, deseori scot părul în acest proces.

Deci, acum este un moment bun pentru a vă povesti despre Dae Vegan Detangle + Style Brush (22 dolari), care este cea mai vândută perie de la retailerul de înfrumusețare. Este un instrument cu două în unu care poate fi folosit pe fiecare textură-Wet sau uscat-datorită periilor sale moi, vegane, care alunecă prin păr pentru a dezlega ușor nodurile. Dacă ați folosit un instrument de mistreț în trecut, știți că mulți pretind că sunt moi, doar pentru a ajunge să fie dur pe păr și dur pe scalp. Peria de păr Dae se simte de fapt într -adevăr liniștitoare de utilizat, masând scalpul, în timp ce se înnebunește. Mai moale, mai mătăsos și mai sănătos cu fiecare perie.

Cumpărați acum

în timp ce face minuni pe toate tipurile de păr, este deosebit de blând pe părul subțire și fin. După cum ne-a explicat dermatologul certificat de bord, Lindsey Zubritsky, MD, ne-a explicat anterior, periați părul prea tare cu peria greșită poate scoate părul la folicul unde crește, lăsând părul și mai subțire decât înainte. Trauma constantă, repetitivă și deteriorarea becului de păr sau foliculul de păr pot duce la deteriorarea nereparabilă, iar în timp, părul nu poate să se regleze, a spus ea. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să periați ușor.

Parcurgeți recenzii pe site -urile Dae și Sephora și veți găsi sute de clienți fericiți care adoră instrumentul roz.

unul Client DAE cu lungimi plate, subțiri, a scris, sincer, [este] comparabil cu peria mea Mason Pearson. Punctul de preț al calității este perfect. De fapt, îmi face părul să se simtă mai curat – atunci când nu este curat. În mod similar, un alt recenzor a lăudat modul în care alunecă prin valurile ei fine: nu știu exact ce mă așteptam când am cumpărat această perie, dar această perie a făcut ca copleșitor să -mi depășească așteptarea … Această perie merită banii în plus, iar eu eu L -aș recomanda tuturor prietenilor și familiei mele!

Dacă sunteți vândut, acționați repede. Este atât de bine, încât în ​​prezent este în stoc pe site -ul lui Dae. În timp ce este în stoc la Sephora, adăugați-l rapid în coș-continuă să se vândă. Timpul este acum.

oh salut! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărci de wellness de ultimă oră și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

Introduceți adresa de e -mail Etichete: sfaturi în stilul părului Redactorii noștri selectează în mod independent aceste produse. Efectuarea unei achiziții prin legăturile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Aficionadele de toamnă știu că nu poți avea niciodată prea multe bunuri confortabile. De la calmarea lumânărilor care vă transformă spațiul într -un sanctuar senin, până la papuci confortabili care tratează picioarele obosite pentru a susține, nu există prea multe lucruri prea confortabile.

Un alt accesoriu de toamnă pentru a adăuga la lista dvs. de must-haves? Pături. Sunt funcționale și drăguțe, destul de ușor de aruncat pe o canapea sau un scaun pentru o ridicare instantanee acasă. Dacă aveți nevoie de o pătură bună confortabilă, aveți noroc – noua pătură Brooklinen X Pendleton Paths (350 USD) este perfectă la timp pentru toamnă. Iubitorul producător de pătură Pendleton pentru a lansa primul său articol exclusiv cu marca. Dacă sunteți gata pentru zilele răcoroase, ploioase și estetica igge, această aruncare toastică este un loc bun pentru a începe.

pentru cei care nu sunt familiarizați cu Pendleton, permiteți -mi să vă aduc la viteză. Pendleton Woolen Mills face pături de lână premium, aruncări și textile din 1863. Brandul este o legendă în fabricarea textilelor, cu țesăturile sale făcute în întregime la fabricile sale din American Pacific Northwest. Produsele sale sunt ușor de recunoscut (majoritatea sunt tipărite cu un model distinctiv Southwestern) și, mai important, durează – partenerul meu și cu mine avem două pături Pendleton pe care le -a avut în familie de peste 15 ani, care încă merg puternic.

Povești înrudite Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea.

Crypto logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus cursus rutrum est nec suscipit. Ut et ultrices nisi. Vivamus id nisl ligula. Nulla sed iaculis ipsum.

Contact

Company Name

Address